Trekhaken.nl

Als universeel autobedrijf zijn wij niet gericht op één merk en hebben wij voor elke auto een passende trekhaak van top kwaliteit. De trekhaken zijn van originele kwaliteit want wij werken samen met de eerste montage fabrikanten. Onze monteurs zijn allemaal gecertificeerd en staan klaar om uw trekhaak te monteren. Vrijwel elke trekhaak is binnen 24 uur beschikbaar! Onze trekhaken zijn geschikt voor caravans, aanhangwagens, vouwwagens en fietsendragers.

 

Producten

Onze trekhaken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen: met vaste kogels en met afneembare kogels. 13 of 7 polige kabelsets en fietsendragers. Ook voor Hybride of elektrische auto’s waar vaak geen standaard trekhaak op kan hebben wij professionele fietsendragers beschikbaar.

 

Direct zien hoeveel uw trekhaak kost?

Klikt u op onderstaande afbeelding door naar trekhaken.nl en zie direct hoeveel uw trekhaak kost. 

banner-300x90.jpg

 

Over Trekhaken.nl

Trekhaken.nl is een bedrijf dat trekhaken van de gangbare A-merken (Bosal, Brink) verkoopt en monteert via aangesloten montagepartners. Deze montagepartners zijn allround garagebedrijven die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Bosch Car service van Gils is officieel montagepartner van Trekhaken.nl. Wij verkopen geen losse artikelen, maar alleen een compleet gemonteerd product omdat onze filosofie is dat een trekhaak en een kabelset geen doe-het-zelf artikelen meer zijn. Een kabelset van een moderne auto wordt aangesloten via het CAN-bus systeem van de auto. Voor uw veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers dient montage op een vakkundige manier te geschieden. Maar dan wel tegen de scherpste prijs! Trekhaken.nl communiceert de prijs direct op de website, zodat u online meteen de beste prijs kunt zien. Betalen geschiedt altijd bij het montageadres na de montage tegen de leveringsvoorwaarden van de montagepartner waar u de montage laat uitvoeren.

 

Kwaliteit

Trekhaken.nl werkt samen met eerste montage fabrikanten. De trekhaken die wij leveren zijn getest en gekeurd volgens de Europese richtlijn EC 94/20. Deze goedkeuring verzekert een optimale veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit van onze trekhaken ten alle tijden. Het kwaliteitssysteem van deze fabrieken is wereldwijd ISO/TS 16949 erkend.