Vacature ERVAREN 1e AUTOTECHNICUS

Als 1e Autotechnicus verricht je zelfstandig de reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse automerken. Je kunt alle voorkomende storingen opsporen en stelt de juiste diagnoses. Als 1e Autotechnicus ben jij de technische man en werk je hierbij systematisch en efficiënt. Je werkt volgens de werkvoorschriften van de organisatie als van de diverse merken en zorgt voor de juiste administratie van verrichte werkzaamheden (oa tijdregistratie, gebruikte materialen) volgens de richtlijnen van de onderneming.

 

De 1e Autotechnicus werkt nauw samen met en rapporteert aan de Chef werkplaats. De 1e Autotechnicus ondersteunt zijn collega’s die nog in een leertraject zitten.

 

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een teamspeler die communicatief vaardig, klantgericht en collegiaal is. Naast dat je je thuis voelt in een directe, resultaatgerichte omgeving voldoe je als 1e Autotechnicus aan de volgende criteria:

  • Een afgeronde opleiding tot 1e Autotechnicus (MBO bij voorkeur niveau 3);
  • Enkele jaren ervaring als 1e Autotechnicus is een vereiste;
  • APK gecertificeerd;
  • Relevante auto technische cursussen en trainingen;
  • Ervaring met het stellen van diagnoses is een pré;
  • Ruime blik, betrokken en verantwoordelijk;
  • In het bezit van rijbewijs B

 

Wat bieden wij?
Een afwisselende en uitdagende baan, met veel ruimte voor eigen initiatief en grote diversiteit van werkzaamheden en automerken. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer waarin werknemers- en klanttevredenheid centraal staan. Professionaliteit, klantgerichtheid, service en plezier vormen de basis voor ons bestaan en klantenkring.

 

Contact informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Roger van Gils, 020 - 4100210. Of solliciteer direct met cv en motivatie naar info@bcsvangils.nl.