Historie

Familiebedrijf van Gils is een autobedrijf opgericht in 1967 door wijlen heer W.E. van Gils. Sinds begin negentiger jaren is het bedrijf gerund, door S. V. van Gils, de echtgenote van W.E. van Gils, dan reeds jaren werkzaam bij het bedrijf. In 2005 heeft zij het stokje overgedragen aan haar zoon R.E. van Gils, ook reeds jaren werkzaam in het bedrijf. 

 

Van Gils senior begon met het sleutelen aan auto’s in een klein pandje aan de Burgemeester Vening Meinislaan. In de avonduren verdiende hij wat bij met het geven van wiskundeles. Hier is hij begonnen als Simca dealer. Na 1,5 jaar is het bedrijf omgeturnd naar een service dealerschap van Ford. Gedurende ruim jaar 40 jaar zijn wij erkend Ford Service Dealer geweest. Tot 2001 hebben wij autoverkoop en onderhoud gedaan. Sinds 2001 zijn wij erkend Ford Reparateur. 

 

vangils.png

 

In april 2010 zijn wij verhuisd naar een nieuw pand op het bedrijventerrein Omniparc van Airport Schiphol Business Parc in Lijnden. Per 1 januari 2012 zijn wij Bosch Car Service van Gils. Dit is een overstap die wij maken om de kwaliteit van ons bedrijf te waarborgen. Ford Nederland heeft vanwege een hernieuwde regio indeling ons dealer contract niet willen verlengen. Wij hadden verder gekund als zelfstandig garagist, maar hebben er voor gekozen om verder te gaan als Bosch Car Service. Hier hebben wij voor gekozen omdat Bosch Car Service de grootste merkonafhankelijke formule is. Hierdoor kunnen wij u met elke auto verder helpen.

 

vangillss.png