Bosch Car Service van Gils

Welkom bij Bosch Car Service van Gils

 

Wij zijn een garagebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in de autobranche. Van huis uit zijn wij een familiebedrijf met een klein, hecht en loyaal team.  

 

Onze missie is een tevreden klant, die graag bij ons terugkomt.

Onze visie om dat te bereiken is het bieden van service en kwaliteit, openheid naar de klant en volledige inzet van de medewerkers.

 

Wij hechten veel waarde aan een goed relatie met onze klanten. Wij kennen onze klanten.

Ons doel is een korte wachttijd voor de klant, een afspraak binnen een week! 

Wij spreken van tevoren met u af of u op de auto kunt wachten of achterlaten. Mocht u de auto achterlaten dan is het mogelijk om een leenfiets, scooter of auto te reserveren. In enkele gevallen kunt u weggebracht worden of afgezet worden bij een openbaar vervoerpunt in de regio. Wachten op de auto kan in een prettige ruimte, met diverse mogelijkheden om de tijd te verdrijven. 

 

U kunt “over de schouder” van de monteur meekijken terwijl er aan uw auto wordt gewerkt. Wij hebben een WIFI zone. Wij realiseren ons dat ook uw tijd kostbaar is en kunnen u daarom een bureau in een stille ruimte aanbieden om te werken terwijl u wacht. Het is wel aan te raden om dit bij het afspreken aan te geven.

 

Met betrekking tot de verrichting waarvoor u uw auto brengt, zullen wij u te allen tijde goed informeren over de tijdsduur en kosten. Mochten er onverhoopt meer werkzaamheden volgen, dan zullen wij u eerst benaderen voor uw goedkeuring.

 

 

Graag tot ziens bij Bosch Car Service van Gils!